We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % på utvagte veggprodukter FÅ EN RABATTKODE

Klistremerker

Veggklistremerker & Møbel klistremerker

Vi trykker nå dine favoritt motiv som klistremerker!

Klistremerker er en sesong hit! Dekorer interiøret ditt med flotte selvklebende postere eller en selvklebende tapet, og flytt den enkelt fra sted til sted. Å klebe den opp tar ikke mer enn 5 minutter. Velg den rette for ditt rom blant vårt brede utvalg av motiv.

Hva kan du velge blant?

  • Selvklebende postere på veggen
  • Selvklebende tapeter
  • Møbel klistremerker
  • Dør klistremerker

Selvklebende tapeter

Hvordan legge tapeten?

Ta en titt på vår video og se selv!

Leggingen er lett, til og med barn kan gjøre det selv! Du trenger ikke en hammer, ikke spiker og heller ikke lim. Til forskjell fra flies-tapet, hvor du trenger lim, holdes tapeten fast på veggen av seg selv takket være akryllimet. Og ikke bare på malte vegger, du kan legge den rett på spon-/gipsplater og på vinduer og dører. Det betyr ingenting, du kan ta den av, glatte ut luftbobler og legge den igjen.

 

Selvklebende postere på veggen

Hvorfor skulle du velge en selvklebende poster?

Vurderer du å pynte opp veggen din men vet ikke hvordan og hvor du skal slå inn spikerne? Hva om du traff en strømledning? Og hva om du skulle bli lei motivet etter en måned? Med våre tapeter, kan du legge alle tvil bak deg! Prøv våre selvklebende tapeter i alle størrelser du ønsker og få den beste dekoreringen for deg!

Bruk veggklistremerke til å dekke over små hull i veggen!

Og hva med det ene hullet i veggen som har tittet på deg i 2 måneder? Du kan la sparkel og maling bli i kjelleren, bare legg tapeten over hullet. Takket være et holdbart lim, kan du flytte på tapeten flere ganger og den vil fortsatt sitte som første gangen. Og etter du tar den av, vil veggen være som den var før, tapetlimet skader ikke malingen.

Møbel klistremerker

Nyhet: Selvklebende på ditt favoritt møbel

Velg blant våre flotte kvadratiske motiv designet spesielt for kaffebordet eller bla igjennom våre vakre illustrasjoner, fotografier eller andre motiv og klipp dem bare til ønsket form med en skas. Selvklebende er den perfekte måten å gjøre gammelt om til en ny og diskret gjenstand for interiøret ditt.

Tilgjengelige størrelser:

55 x 55 cm
60 x 60 cm
80 x 80 cm






Dør klistremerker

Har du vurdert å legge en moderne tvist til døren din? Dekorer den med en original selvklebende poster spesielt designet for døren! Velg den rette for ditt interiør fra våre film eller minimalistiske motiv. Vi tilbyr dør-klistremerker i en universell størrelse på 64x80 cm som vil passe alle dører. Kleb bare bilde på og ta det av igjen etter behov. Utprøvd for deg!

Inspirasjon

Instagram Europosters
Instagram Europosters
Instagram Europosters
Instagram Europosters
Instagram Europosters


EuropostersDecorate your life

Siden 1999, har Europosters vært en av toppselgerne av postere, veggkunsttrykk og lisensierte varer i den tjekkiske republikken og i hele Europa også. Vi tilbyr et enormt utvalg av fil, spill og sport postere i alle størrelser i tillegg til et bredt utvalg av originale gaver for ekte fans av Star Wars, Harry Potter, tegneserier og fra hele Warner Bros. familien. Vi vet at kopper og krus, figurer, puslespill og klær er de beste gavene for alle, uansett alder eller interesse. Men hvis du er opptatt av interiørdesign, så er du på rett plass også! Hver dag trykker vi veggtapeter, illustrasjoner, fotografier og kunst reproduksjoner og sender de til mer enn 25 land for å glede våre kunder.


© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheter er reservert.

Top