We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % på utvagte veggprodukter FÅ EN RABATTKODE

FAQ

Ofte stilte spørsmål

BESTILLINGSINFORMASJON

1/ Hvordan kan jeg spore pakken min?

Sporingsnummer for pakken sendes i bekreftelsen på e-post når bestillingen er sendt. Vennligst merk at sporingslinken kan virke med en liten forsinkelse. Du finner også sporingsnummeret under "Mine ordre" i kontoen din når du åpner bestillingsinformasjonen.

 

2/ Hvordan kan jeg kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din før den er behandlet i din konto under "Mine bestillinger" og åpner bestillingen. Knappen "Kanseller bestillingen" finner du i øvre høyre hjørne. Ved alle andre tilfeller vennligst kontakt oss på info@europosters.eu.

 

3/ Hvor kan jeg laste ned fakturaen?

Du kan laste ned fakturaen etter du har logget inn på din konto i bestillingsdetaljene.

 

4/ Hvordan kan jeg endre adressen i bestillingen?

Send oss en e-post til info@europosters.eu før bestillingen behandles for å få den endret i tide (før bestillingen sendes). Vennligst oppgi bestillingsnummer og korrekt leveringsadresse.

 

5/ Hvor lang tid tar det å få pakken?

Estimert leveringsdato er spesifisert på hver produktdetaljside, eller den kan finnes på siden "Betaling og levering". Den mest nøyaktige estimerte leveringsdatoen for valgte produkter er spesifisert i handlekurven mens du bekrefter bestillingen.

REKLAMASJON & RETUR

1/ Hvordan kan jeg returnere pakken?

Bestillinger kan returneres i henhold til vår "Returpolicy" spesifisert på nettstedet.

 

2/ Hvordan kan jeg rapportere en skadet bestilling?

Hvis bestillingen din ble levert skadet, vennligst rapporter den via e-post info@europosters.eu så snart som mulig, senest innen 48 timer slik at kravet kan aksepteres. Vennligst spesifiser bestillingsnummeret og legg ved bilder av de skadede varene, emballasjen og esken.

 

3/ Hvordan kan jeg rapportere feil eller manglende produkter?

Hvis du mangler et produkt eller du har mottatt et feil produkt, vennligst rapporter det via e-post info@europosters.eu så snart som mulig. Senest innen 48 timer slik at kravet kan aksepteres. Vennligst spesifiser bestillingsnummeret. I tilfelle du mottok et feil produkt, vennligst legg ved bilder av produktet. Hvis du vil velge en gratis poster, gå til kategorien "Postere" og filtrer postere i produkttypefilteret.

RABATTER & KAMPANJER

1/ Hvorfor virker ikke kampanjetilbudet 3+1?

Bestill 3 valgfrie produkter fra vårt utvalg og velg en poster uten kostnad! Du kan velge en gratis poster fra postere merket med etiketten "STANDARD QUALITY". For mer informasjon, besøk nettsiden Kampanjer och rabatter.

 

2/ Hvordan kan jeg avmelde meg fra å motta kampanje e-post?

Du kan bruke en link i bunnteksten til hver e-post eller kontakte oss på privacy@europosters.eu eller info@europosters.eu, du vil da motta en bekreftelses-e-post.


Hvis du ikke har funnet svar, ikke nøl med å kontakte oss i chat, på e-post info@europosters.eu eller ring oss på +44 20 3996 3131 (på engelsk) i åpningstiden, som du finner på nettsiden vår.EuropostersDecorate your life

Siden 1999, har Europosters vært en av toppselgerne av postere, veggkunsttrykk og lisensierte varer i den tjekkiske republikken og i hele Europa også. Vi tilbyr et enormt utvalg av fil, spill og sport postere i alle størrelser i tillegg til et bredt utvalg av originale gaver for ekte fans av Star Wars, Harry Potter, tegneserier og fra hele Warner Bros. familien. Vi vet at kopper og krus, figurer, puslespill og klær er de beste gavene for alle, uansett alder eller interesse. Men hvis du er opptatt av interiørdesign, så er du på rett plass også! Hver dag trykker vi veggtapeter, illustrasjoner, fotografier og kunst reproduksjoner og sender de til mer enn 25 land for å glede våre kunder.


© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheter er reservert.

Top