We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Oppdag de beste tilbudene for denne uken: KUNST FOTOGRAFIER rabatt -15 % ×

Returneringsprosedyre

100% Fornøyd garanti

EuroPosters er forpliktet til å levere produkter av høy kvalitet, og din tilfredshet er 100% garantert!


Du har opp til 365 dager på å returnere varene - ett helt år!

Din tilfredshet er det viktigste for oss. Vi har derfor utvidet returretten til 365 dager. Ikke nøl med å kjøpe. Dersom bestillingen ikke oppfyller dine forventninger, er det bare å sende varen tilbake, og vi vil refundere eller bytte varene.

 

Returnerings prosedyre

1) Skadede varer på grunn av frakt

Hvis du mistenker at varen er blitt skadet under levering, vennligst kontakt oss på info@europosters.eu umiddelbart og send med et bilde av pakken og skadet vare. Vi vil kontakte deg med en gang med informasjon om hva du skal gjøre videre. Din e-post må sendes innen 48 timer. Senere klager vil ikke bli vurdert.

 

2) Elementer skadet innen 24 måneder etter kjøpet

Ble elementene skadet av for eksempel sollys? Send oss en e-post til info@europosters.eu med et bilde av den skadede varen, og vi vil kontakte deg med informasjon om hva du må gjøre videre.

 

3) Ikke fornøyd med bestilte varer

Kanskje elementene ikke samsvarer med fargen på sofaen, eller passer leilighetens stil. Ikke noe problem, send varen tilbake og vi vil utstede en tilbakebetaling. Pakk varen godt (fortrinnsvis i originalemballasjen) for å unngå skader under forsendelsen, og send varen til adressen nedenfor.

 

I pakken, må du oppgi navn, ordrenummer og kontonummer som du ønsker tilbakebetalingen skal overføres til.

Vennligst send samme informasjon om din retur til epost info@europosters.eu.

Vi vil sende tilbakebetalingen innen 14 dager etter vi har mottatt den returnerte varen.


4) Mottatt feil vare

Har du mottatt en annen vare enn du bestilte? Send oss et bilde av den varen du har mottatt til epost info@europosters.eu. Vi vil umiddelbart kontakte deg med informasjon om hva du må gjøre videre.

 

5) Manglende varer i orderen

Er det noen elementer som mangler i leveringen din? Send oss en liste over de manglende elementene til epost info@eurposters.eu. Vi vil umiddelbart kontakte deg med informasjon om de neste trinnene.


Send oss din refunderings preferanse.  Du kan velge mellom følgende to alternativer:

  • Pengene tilbake
  • Ny vare


Hvis du velger å returnere produktet innen 14 dager, refunderer vi produktkostnaden og den laveste forsendelseskostnaden hvis den ble fakturert. Etter 14 dager, vil du kun få refundert prisen på varene.

Spesial produserte produkter (Print on demand, tapet trykk, innramming og produkter fra fotobank) kommer ikke med 14 dagers angrerett og vår 365 dagers returrett gjelder heller ikke for disse produktene.

 

Kontakt adresse:

Europosters s.r.o.
Mrač 270
257 21 Mrač
TsjekkiaDecorate your life!

Siden 1999, har Europosters blitt en av de største selgere av postere, veggtapeter og veggkunst. Nå samarbeider vi med kunstnere, fotografer og grafiske designere fra hele Europa. I vårt utvalg finner du de vakreste velkjente malerier i tillegg til helt nye kunstverk fra moderne kunstnere. Vi trykker også gledelig dine egne bilder, og, etter ditt ønske, vil vi også ramme inn bildene dine i rammer av høy kvalitet. Vi elsker virkelig interiørdesign, likevel glemmer vi ikke nerder og musikkfans som vi hele tiden utvider vårt tilbud av postere, kopper, t-skjorter, samlefigurer og annde lisensierte produkter og gaver for.


© 1999 – 2020 Europosters. Alle rettigheter er reservert.

Nettsiden bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelse på vår nettside. Mer info Jeg er enig ×
Top