We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Oppdag de beste tilbudene for denne uken: METALLSKILT rabatt -15 % ×

Returvilkår

100%
fornøydgaranti

Du har opp til 365 dager på å returnere varene - ett helt år!

Din tilfredshet er det viktigste for oss. Vi har derfor utvidet returretten til 365 dager. Ikke nøl med å kjøpe. Dersom bestillingen ikke oppfyller dine forventninger, er det bare å sende varen tilbake, og vi vil refundere eller bytte varene.

Slik gjør du når du returnerer varer:

I hvilke situasjoner kan du returnere varene?

1) Skadede varer på grunn av frakt

Hvis du mistenker at varen er blitt skadet under levering, vennligst kontakt oss på info@europosters.eu umiddelbart og send med et bilde av pakken og skadet vare. Vi vil kontakte deg med en gang med informasjon om hva du skal gjøre videre. Din e-post må sendes innen 48 timer. Senere klager vil ikke bli vurdert. Du behøver ikke å sende de ødelagte varene tilbake til oss

 

2) Elementer skadet innen 24 måneder etter kjøpet

Ble elementene skadet av for eksempel sollys? Send oss en e-post til info@europosters.eu med et bilde av den skadede varen, og vi vil kontakte deg med informasjon om hva du må gjøre videre. Garantiperioden dekker ikke skader forårsaket av uforsiktig behandling eller av mekanisk skade.

 

3) Ikke fornøyd med bestilte varer

Kanskje elementene ikke samsvarer med fargen på sofaen, eller passer leilighetens stil. Ikke noe problem, send varen tilbake og vi vil utstede en tilbakebetaling. Pakk varen godt (fortrinnsvis i originalemballasjen) for å unngå skader under forsendelsen, og send varen til adressen nedenfor. Hvis du velger å returnere produktet innen 14 dager, refunderer vi produktkostnaden og den laveste forsendelseskostnaden hvis den ble fakturert. Etter 14 dager, vil du kun bli refundert prisen på varene. Returfrakten må betales av deg.

 

4) Mottatt feil vare eller manglende varer i orderen

Har du mottatt en annen vare enn du bestilte? Er det noen elementer som mangler i leveringen din? Det kan hende og vi beklager det. Send oss et bilde av den varen du har mottatt til epost info@europosters.eu. Vi vil umiddelbart kontakte deg med informasjon om hva du må gjøre videre.

Hvordan pakke inn og returnere varene?

Hvis du returnerer varene, sørg for at de er sikkert pakket inn slik at de ikke skades under transport. Det beste er å benytte original innpakningen som kom med produktene.

Itillegg til å sende oss pakken, vennligst send oss en epost til info@europosters.eu med informasjon om at du returnerer varene. Gi informasjon om ditt navn, ordrenummer og kontonummeret du ønsker å få refundert pengene til.

Vi vil refundere pengene for varene innen 14 dager etter at vi har mottatt den uskadete forsendelsen til vårt lager.

Til hvilken adresse skal du returnere varene?

Merk forsendelsen tydelig og send den til følgende adresse:

Europosters s.r.o.
Mrač 270
257 21 Mrač
Tsjekkia

Er det noen unntak?

Produkter lagd på din bestilling kan ikke returneres. Slike varer kan kun refunderes i tilfeller hvor det er tydelige trykkfeil, andre feil eller skader fra vår side. Det finnes følgende unntak:

  • trykk av dine egne bilder på fotopapir og canvas/lerret

  • kunsttrykk på bestilling, trykket på fotopapir canvas/lerret eller tapet

  • tilpasset innramming på bestilling

Mer informasjon på Vilkår og betingelser.

Returblankett

Last ned vår returblankett herfra.Decorate your life!

Siden 1999, har Europosters blitt en av de største selgere av postere, veggtapeter og veggkunst. Nå samarbeider vi med kunstnere, fotografer og grafiske designere fra hele Europa. I vårt utvalg finner du de vakreste velkjente malerier i tillegg til helt nye kunstverk fra moderne kunstnere. Vi trykker også gledelig dine egne bilder, og, etter ditt ønske, vil vi også ramme inn bildene dine i rammer av høy kvalitet. Vi elsker virkelig interiørdesign, likevel glemmer vi ikke nerder og musikkfans som vi hele tiden utvider vårt tilbud av postere, kopper, t-skjorter, samlefigurer og annde lisensierte produkter og gaver for.


© 1999 – 2021 Europosters. Alle rettigheter er reservert.

Denne nettsiden bruker cookies. Hvis du fortsetter å benytte våre tjenester, regner vi med at du godtar bruken av cookies. Mer info Jeg er enig ×
Top