We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-25 % på alt for veggen BLACK FRIDAY FÅ EN RABATTKODE

Returvilkår

100%
fornøydgaranti

Din tilfredshet er det viktigste for oss. Ikke nøl med å kjøpe. Dersom bestillingen ikke oppfyller dine forventninger, er det bare å sende varen tilbake, og vi vil refundere eller bytte varene.

Slik gjør du når du returnerer varer:

I hvilke situasjoner kan du returnere varene?

1) Skadede varer på grunn av frakt

Hvis du mistenker at varen er blitt skadet under levering, vennligst kontakt oss på info@europosters.eu umiddelbart og send med et bilde av pakken og skadet vare. Vi vil kontakte deg med en gang med informasjon om hva du skal gjøre videre. Din e-post må sendes innen 48 timer. Senere klager vil ikke bli vurdert. Du behøver ikke å sende de ødelagte varene tilbake til oss

 

2) Elementer skadet innen 24 måneder etter kjøpet

Ble elementene skadet av for eksempel sollys? Send oss en e-post til info@europosters.eu med et bilde av den skadede varen, og vi vil kontakte deg med informasjon om hva du må gjøre videre. Garantiperioden dekker ikke skader forårsaket av uforsiktig behandling eller av mekanisk skade.

 

3) Ikke fornøyd med bestilte varer

Kanskje elementene ikke samsvarer med fargen på sofaen, eller passer leilighetens stil. Ikke noe problem, send varen tilbake og vi vil utstede en tilbakebetaling. Pakk varen godt (fortrinnsvis i originalemballasjen) for å unngå skader under forsendelsen, og send varen til adressen nedenfor. Hvis du velger å returnere produktet innen 14 dager, refunderer vi produktkostnaden og den laveste forsendelseskostnaden hvis den ble fakturert. Etter 14 dager, vil du kun bli refundert prisen på varene. Returfrakten må betales av deg.

 

4) Mottatt feil vare eller manglende varer i orderen

Har du mottatt en annen vare enn du bestilte? Er det noen elementer som mangler i leveringen din? Det kan hende og vi beklager det. Send oss et bilde av den varen du har mottatt til epost info@europosters.eu. Vi vil umiddelbart kontakte deg med informasjon om hva du må gjøre videre.

 

5) Har du mottatt et produkt av dårlig kvalitet?

Har du mottatt et produkt i dårlig kvalitet eller et uskarpt bilde? Send oss et bilde av den varen du har mottatt til epost info@europosters.eu. Vi vil umiddelbart kontakte deg med informasjon om hva du må gjøre videre.

Hvordan pakke inn og returnere varene?

Hvis du returnerer varene, sørg for at de er sikkert pakket inn slik at de ikke skades under transport. Det beste er å benytte original innpakningen som kom med produktene.

Itillegg til å sende oss pakken, vennligst send oss en epost til info@europosters.eu med informasjon om at du returnerer varene. Gi informasjon om ditt navn, ordrenummer og kontonummeret du ønsker å få refundert pengene til.

Vi vil refundere pengene for varene innen 14 dager etter at vi har mottatt den uskadete forsendelsen til vårt lager.

Til hvilken adresse skal du returnere varene?

Merk forsendelsen tydelig og send den til følgende adresse:

EUROPOSTERS, s.r.o.
Žďár nad Metují 139 
549 55
Tsjekkia

Er det noen unntak?

Produkter lagd på din bestilling kan ikke returneres. Slike varer kan kun refunderes i tilfeller hvor det er tydelige trykkfeil, andre feil eller skader fra vår side. Det finnes følgende unntak:

  • trykk av dine egne bilder på fotopapir og canvas/lerret

  • kunsttrykk på bestilling, trykket på fotopapir canvas/lerret eller tapet

  • tilpasset innramming på bestilling

Mer informasjon på Vilkår og betingelser.

Returblankett

For å underlette returprosessen av varer, vennligst bruk vårt reklamasjonsskjema. Skjemaet kan fylles ut online og sendes pr e-post, eller det kan fylles ut manuelt og medsendes varene til adressen oppgitt over.

Last ned vår returblankett herfra.
EuropostersDecorate your life

Siden 1999, har Europosters vært en av toppselgerne av postere, veggkunsttrykk og lisensierte varer i den tjekkiske republikken og i hele Europa også. Vi tilbyr et enormt utvalg av fil, spill og sport postere i alle størrelser i tillegg til et bredt utvalg av originale gaver for ekte fans av Star Wars, Harry Potter, tegneserier og fra hele Warner Bros. familien. Vi vet at kopper og krus, figurer, puslespill og klær er de beste gavene for alle, uansett alder eller interesse. Men hvis du er opptatt av interiørdesign, så er du på rett plass også! Hver dag trykker vi veggtapeter, illustrasjoner, fotografier og kunst reproduksjoner og sender de til mer enn 25 land for å glede våre kunder.


© 1999 – 2023 Europosters. Alle rettigheter er reservert.

Top