We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPPDAG de beste tilbudene for denne uken: RETRO & VINTAGE rabatt 20 % Handle nå ×

Returneringsprosedyre


100% Fornøyd garanti

EuroPosters er forpliktet til å levere produkter av høy kvalitet, og din tilfredshet er 100% garantert!


Du har opp til 365 dager på å returnere varene - ett helt år!

Din tilfredshet er det viktigste for oss. Vi har derfor utvidet returretten til 365 dager. Ikke nøl med å kjøpe. Dersom bestillingen ikke oppfyller dine forventninger, er det bare å sende varen tilbake, og vi vil refundere eller bytte varene.

 

Returnerings prosedyre

1) Skadede varer på grunn av frakt

Hvis du mistenker at varen er blitt skadet under levering, vennligst kontakt oss på info@europosters.eu umiddelbart og send med et bilde av pakken og skadet vare. Vi vil kontakte deg med en gang med informasjon om hva du skal gjøre videre. Din e-post må sendes innen 48 timer. Senere klager vil ikke bli vurdert.

 

2) Elementer skadet innen 24 måneder etter kjøpet

Ble elementene skadet av for eksempel sollys? Send oss en e-post til info@europosters.eu med et bilde av den skadede varen, og vi vil kontakte deg med informasjon om hva du må gjøre videre.

 

3) Ikke fornøyd med bestilte varer

Kanskje elementene ikke samsvarer med fargen på sofaen, eller passer leilighetens stil. Ikke noe problem, send varen tilbake og vi vil utstede en tilbakebetaling. Pakk varen godt (fortrinnsvis i originalemballasjen) for å unngå skader under forsendelsen, og send varen til adressen nedenfor.

 

I pakken, må du oppgi navn, ordrenummer og kontonummer som du ønsker tilbakebetalingen skal overføres til.

Vennligst send samme informasjon om din retur til epost info@europosters.eu.

Vi vil sende tilbakebetalingen innen 14 dager etter vi har mottatt den returnerte varen.


4) Mottatt feil vare

Har du mottatt en annen vare enn du bestilte? Send oss et bilde av den varen du har mottatt til epost info@europosters.eu. Vi vil umiddelbart kontakte deg med informasjon om hva du må gjøre videre.

 

5) Manglende varer i orderen

Er det noen elementer som mangler i leveringen din? Send oss en liste over de manglende elementene til epost info@eurposters.eu. Vi vil umiddelbart kontakte deg med informasjon om de neste trinnene.


Send oss din refunderings preferanse.  Du kan velge mellom følgende to alternativer:

  • Pengene tilbake
  • Ny vare


Hvis du velger å returnere varene innen 14 dager, vil vi refundere kjøpet i tillegg til rimeligste fraktalternativs kostnader. Etter 14 dager, vil du kun få refundert prisen på varene.

Ved tilpassede varer (Utskrift på forespørsel, tapetutskrifter, innramming og fotolia produkter), gjelder ikke 14 dagers- eller 365 dagers returrett.

 

Kontakt adresse:

Europosters s.r.o.
Mrač 270
257 21 Mrač
TsjekkiaDecorate your life!

Hos Europosters, vi har vært på markedet siden 1999, har vi blitt en av de store selgerne av postere, tapeter, bilder, reproduksjoner av malerier og forskjellige andre varer. Vi vokser oss større og større år etter år, og vi forsøker å tilpasse vårt tilbud til dine preferanser. Vi kan trykke posterne dine, ramme inn bilder, eller vi kan inspirere deg med bloggen vår, hvor du finner mange nyheter fra filmer, TV serier og helt nye ideer for interiør design.

Kom og besøk vår nettside og finn akkurat det som har vært savnet i ditt hjem.

 

© 1999 – 2019, Europosters Alle rettigheter reservert

E-mail: info@europosters.eu

Ring: +420 777 33 44 55

Nettsiden bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelse på vår nettside. Mer info Jeg er enig ×
Top