We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % på utvagte veggprodukter FÅ EN RABATTKODE

Returpolicy

Reklamasjoner og returer

Din tilfredshet er det viktigste for oss. Ikke nøl med å kjøpe. Dersom bestillingen ikke oppfyller dine forventninger, er det bare å sende varen tilbake, og vi vil refundere eller bytte varene.

Hvordan reklamerer jeg på et produkt?

Ved alle tilfeller av produktreklamasjoner, vennligst kontakt oss ved å fylle ut skjemaet eller direkte gjennom epost til info@europosters.eu.

Produktreklamasjon

Vennligst spesifiser:

  • Bestillingsnummer – du finner det i eposten eller på din konto side.
  • Tilstanden til den skadede pakken og produkter – vennligst legg ved bildebevis.
  • Hvordan du foretrekker å løse saken – refusjon / sende et nytt produkt.

Hvilke situasjoner utløser en produktreklamasjon?

1/ Varer (eller pakken) skades under transport

Hvis du mistenker at varene ble skadet under transporten, vennligst send oss en e-post sammen med et bevisbilde av den skadede pakken og varene til vår e-postadresse innen 48 timer etter levering. Vi vil umiddelbart kontakte deg med informasjon om de neste trinnene. Dessverre, hvis du svarer senere, kan en klage hos transportselskapet ikke brukes. Du trenger ikke sende de skadede varene tilbake til oss.

2/ Produkt av dårlig kvalitet eller feil størrelse

Hvis du mottok et produkt av dårlig kvalitet, med et uskarpt levert bilde, eller i feil størrelse, vennligst send oss et prøvebilde av de leverte varene via e-post. Vi vil umiddelbart kontakte deg med informasjon om de neste trinnene. Du trenger ikke sende de skadede varene tilbake til oss.

3/ Feilaktige eller manglende varer

Manglet noe i pakken? Fikk du et annet produkt enn det du bestilte? Vi beklager eventuelle ulemper dette kan ha medført. Send oss et bilde av de leverte varene via e-post. Vi vil umiddelbart kontakte deg med informasjon om de neste trinnene.


Hvordan returnere produkter?

Ikke fornøyd med produktkvaliteten? Finner du produktet lite tiltalende og ønsker å starte en retur? Ikke noe problem!

Hvis du ønsker å returnere en vare, kan du bruke vårt returskjema for å forenkle prosessen.

Last ned returskjemaet her.

Skjemaet kan fylles ut online og sendes via e-post til info@europosters.eu sammen med informasjon om hva du returnerer. Alternativt kan du fylle det ut manuelt, skrive det ut og sende det sammen med varene.

Pakk de uskadede varene i originalemballasjen, legg dem i en eske, merk esken synlig med etiketten fra transportøren, og send den til adressen til vårt distribusjonslager:

EUROPOSTERS, s. r. o.
Žďár nad Metují 139
549 55
Tsjekkia

Etter å ha mottatt varene på vårt lager, vil du bli varslet på e-post. Hvis du velger refusjonsalternativet, vil du motta pengene tilbake fra oss innen 14 dager etter at pakken er mottatt av vår kundestøtte. Ellers finner vi en alternativ løsning.

Hvis du har mottatt et skadet produkt, vennligst les ovenfor om hvordan du går frem når du reklamerer på et produkt.


Venligst merk:

  1. Hvis du bestemmer deg for å returnere varene innen 14 dager, vil du bli refundert for varene, inkludert det billigste fraktalternativet til destinasjonslandet. Etter 14-dagers perioden kan kun pengene for varene refunderes, og du må dekke fraktkostnadene.

  2. Skreddersydde varer kan ikke returneres. Denne informasjonen finner du også direkte på vår nettside blant de aktuelle produktene. Slike varer kan kun klages på ved åpenbare trykkfeil eller skader fra vår side. Eksempler på slike produkter inkluderer:
  • Trykk av dine egne bilder på fotopapir og lerret,
  • Produkter fra vår egen produksjon merket 'PREMIUM QUALITY' (produkter trykt på fotopapir, lerret eller veggmaleri),
  • Tilpasset innramming.

For mer detaljert informasjon, vennligst besøk Vilkår og betingelser-siden.

 EuropostersDecorate your life

Siden 1999, har Europosters vært en av toppselgerne av postere, veggkunsttrykk og lisensierte varer i den tjekkiske republikken og i hele Europa også. Vi tilbyr et enormt utvalg av fil, spill og sport postere i alle størrelser i tillegg til et bredt utvalg av originale gaver for ekte fans av Star Wars, Harry Potter, tegneserier og fra hele Warner Bros. familien. Vi vet at kopper og krus, figurer, puslespill og klær er de beste gavene for alle, uansett alder eller interesse. Men hvis du er opptatt av interiørdesign, så er du på rett plass også! Hver dag trykker vi veggtapeter, illustrasjoner, fotografier og kunst reproduksjoner og sender de til mer enn 25 land for å glede våre kunder.


© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheter er reservert.

Top