We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % på alt for veggen FÅ EN RABATTKODE

Lojalitetsprogram

Lojalitetsprogram

Vi belønner lojale kunder!

Vi har laget et spesielt lojalitetsprogram til deg som gjør at du kan spare på alle dine fremtidige bestillinger.


  1. Registrer din e-post og abonner på vårt nyhetsbrev - vi vil regelmessig informere deg om de beste kampanjene og interessante nyheter. Registreringen kan avsluttes når som helst.

  2. For alle dine ferdigstilte ordrer, vil du motta på 10% av varenes totale pris, som du kan bruke på ditt neste kjøp. For eksempel, når du bestiller noe til 50 €, vil du får 5 € inn på din rabattkonto i lojalitetsprogrammet. Disse 5 € kan brukes som rabatt på din neste bestilling for opptil 50% av verdien av de produktene du kjøper.

  3. Du kan bruke lojalitetsrabatten din i handlekurven når du har logget inn med din e-post adresse.

  4. Rabatten kan ikke brukes til å betale leveringskostnaden. Du kan kombinere rabatten med alle andre rabatter og tilbud.

  5. Gled deg selv eller dine kjære med flotte postere og originale gaver!

Jeg vil ha lojalitetsrabatt

 

Finner du ikke svaret på det du lurer på?

Nøl ikke med å kontakte oss, Europosters teamet er alltid klare til å hjelpe deg når som helst på info@europosters.euEuropostersDecorate your life

Siden 1999, har Europosters vært en av toppselgerne av postere, veggkunsttrykk og lisensierte varer i den tjekkiske republikken og i hele Europa også. Vi tilbyr et enormt utvalg av fil, spill og sport postere i alle størrelser i tillegg til et bredt utvalg av originale gaver for ekte fans av Star Wars, Harry Potter, tegneserier og fra hele Warner Bros. familien. Vi vet at kopper og krus, figurer, puslespill og klær er de beste gavene for alle, uansett alder eller interesse. Men hvis du er opptatt av interiørdesign, så er du på rett plass også! Hver dag trykker vi veggtapeter, illustrasjoner, fotografier og kunst reproduksjoner og sender de til mer enn 25 land for å glede våre kunder.


© 1999 – 2023 Europosters. Alle rettigheter er reservert.

Top