We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % på utvagte veggprodukter FÅ EN RABATTKODE

Lojalitetsprogram

Lojalitetsprogram

Vi belønner lojale kunder!

Vi har laget et spesielt lojalitetsprogram til deg som gjør at du kan spare på alle dine fremtidige bestillinger.

Jeg vil ha lojalitetsrabatt


 1. Hvordan få en rabatt?
  Registrer e-posten din og abonner på vårt nyhetsbrev - vi vil regelmessig informere deg om de beste kampanjene og interessante nyhetene. Din første bestilling vil også automatisk aktivere lojalitetsprogrammet og du vil begynne å samle rabatter!

 2. Hvordan virker lojalitetsprogrammet?
  For hver bestilling du fullfører vil du motta 10 % rabatt på den totale verdien av varene, som du kan bruke på dine fremtidige kjøp. For eksempel, når du bestiller for 100 kr i verdi av varer, vil du motta en rabatt på 10 kr for neste kjøp. Denne rabatten kan da brukes til maksimalt 50 % av varens verdi ved ditt neste kjøp – handle for minst 20 kr og bruk hele rabatten på 10 kr! Du kan bruke rabatten i handlekurven etter pålogging.

 3. Hva gjelder rabatten for?
  Lojalitetsrabatten gjelder alle (også rabatterte) varer, og du kan kombinere den med alle andre rabatter og kampanjer. Den allerede opptjente lojalitetsrabatten utløper ikke. Rabatten kan ikke brukes til å betale fraktavgiften.

 4. Hvordan tjene ekstra rabattpoeng?
  Var du fornøyd med kjøpet? Etter hver bestilling sender vi en melding om å vurdere kjøpet ditt. Hvis du skriver en anmeldelse og sender oss et bilde av produktet, vil du automatisk få 4 € ekstra rabatt på dine neste kjøp! I tillegg kan du også vinne en kupong på 40 €! For mer informasjon, besøk siden Dine anmeldelser.

 5. Har du glemt om du allerede har benyttet en rabatt?
  Etter å ha logget inn på kontoen din kan du når som helst sjekke hvilken rabatt du allerede har samlet inn. Vi vil også varsle deg på e-post om gjeldende beløp for lojalitetsrabatten.

Du kan kansellere registreringen din når som helst - du kan melde deg av via lenken i bunnteksten av nyhetsbrevet eller sende oss en e-post på privacy@europosters.eu.EuropostersDecorate your life

Siden 1999, har Europosters vært en av toppselgerne av postere, veggkunsttrykk og lisensierte varer i den tjekkiske republikken og i hele Europa også. Vi tilbyr et enormt utvalg av fil, spill og sport postere i alle størrelser i tillegg til et bredt utvalg av originale gaver for ekte fans av Star Wars, Harry Potter, tegneserier og fra hele Warner Bros. familien. Vi vet at kopper og krus, figurer, puslespill og klær er de beste gavene for alle, uansett alder eller interesse. Men hvis du er opptatt av interiørdesign, så er du på rett plass også! Hver dag trykker vi veggtapeter, illustrasjoner, fotografier og kunst reproduksjoner og sender de til mer enn 25 land for å glede våre kunder.


© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheter er reservert.

Top