We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPPDAG de beste tilbudene for denne uken: FILMPLAKATER rabatt 25 % ×

Innramming

Mer enn 50 stiler av plakatskinner og rammer

Stort utvalg av italienske kvalitetsrammer - et valg fra mer enn 50 forskjellige poster hengere. Velg en bilderamme som passer ditt bilde og interiør.

Stil fremhever personligheten, akkurat som en ramme fremhever et bilde

Du kan enkelt forvandle et ordinært bilde til et unikt kunstverk ved hjelp av den riktige rammen. Interiøret vil plutselig forlate et feilfritt inntrykk. Velg fra vårt brede utvalg av vakre rammer

Tilpassede Rammer

Få liv i ditt kunstverk og gjør det til et ekte mesterverk. Vi bruker den nyeste teknologien som garanterer at kunstverk og ramme vil vare livet ut.

Matt laminerings finish

Vår matt lamineringsfilm beskytter overflaten til kunstverket mot skader, fingeravtrykk og solstråling. Det eliminerer også noen uønskede refleksjoner.

Innrammet i løpet av 14 dager!

Prosessen med utforming og forsendelse tar 14-24 virkedager .

Mer enn 50 stiler av plakatskinner og rammer

Stort utvalg av italienske kvalitetsrammer - et valg fra mer enn 50 forskjellige poster hengere. Velg en bilderamme som passer ditt bilde og interiør.

Fraktes trygt hjem til deg

Vi garanterer å levere din kunst trygt uten skade til ditt hjem.

Ordren er en bindende avtale – ordren er tilpasset til kunden – Ordren kan derfor ikke avbrytes.

Ferdiglagde rammer

Velg blant våre ferdige rammer hvis du leter etter et rimeligere alternativ! Disse rammene er laget av pleksiglass materiale og har ferdig monterte metall hengere på baksiden.

Våre rammer har en tidløs stil!

Er du interessert i å pusse opp hjemmet, men redd for at kunstverket vil ikke matche? Våre rammer er tidløse - bare bytt ut det gamle kunstbildet med et nytt et, enklere blir det ikke!

Mange forskjellige farger og størrelser

Velg en perfekt størrelse på rammen som vil matche ditt kunstverk og en farge som vil passe inn i interiøret. Hvis du er usikker på hvilken farge eller materiale du skal velge, kan du kontakte oss ved å sende oss et bilde av interiøret ditt og bildet du ønsker å ramme, og vårt team av designere vil velge en passende ramme for deg!

Ingen produkt er funnet!

Empty Category

Plakathengere/Plakatskinner

Hvis du ikke er en fan av konvensjonelle rammer, så har vi løsningen for deg! Prøv våre plakathengere i plast. Denne kan du enkelt henge opp på veggen ved hjelp av noen strenger og en spiker på veggen. Våre plakathengere er tilgjengelige i svart og hvitt i ulike størrelser.

Powerstrips

Lyst til å henge en plakat rett på din vegg. Våre dobbeltsidige powerstrips holder plakaten på plass og vil ikke skade veggene.KONTAKT

© 1999 – 2019 Europosters

Alle rettigheter er reservert

Ring: +420 777 33 44 55

Email: info@europosters.eu

Mer kontaktinformasjon

Decorate your life!

Hos Europosters, vi har vært på markedet siden 1999, har vi blitt en av de store selgerne av postere, tapeter, bilder, reproduksjoner av malerier og forskjellige andre varer. Vi vokser oss større og større år etter år, og vi forsøker å tilpasse vårt tilbud til dine preferanser. Vi kan trykke posterne dine, ramme inn bilder, eller vi kan inspirere deg med bloggen vår, hvor du finner mange nyheter fra filmer, TV serier og helt nye ideer for interiør design.

Kom og besøk vår nettside og finn akkurat det som har vært savnet i ditt hjem.

 

© 1999 – 2020, Europosters Alle rettigheter reservert

E-mail: info@europosters.eu

Ring: +420 777 33 44 55

Mandag - Fredag
7:00 - 15:00

 

Nettsiden bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelse på vår nettside. Mer info Jeg er enig ×
Top