We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Oppdag de beste tilbudene for denne uken: KUNST FOTOGRAFIER rabatt -15 % ×

Innramming

Stil fremhever personligheten, akkurat som en ramme fremhever et bilde

Du kan enkelt forvandle et ordinært bilde til et unikt kunstverk ved hjelp av den riktige rammen. Interiøret vil plutselig forlate et feilfritt inntrykk. Velg fra vårt brede utvalg av vakre rammer

Tilpasset innramming

La oss ramme inn dine bilder! Få liv i ditt kunstverk og gjør det til et ekte mesterverk. Vi bruker den nyeste teknologien som garanterer at kunstverk og ramme vil vare livet ut.

Matt laminerings finish

Vår matt lamineringsfilm beskytter overflaten til kunstverket mot skader, fingeravtrykk og solstråling. Det eliminerer også noen uønskede refleksjoner.

Innrammet i løpet av 14 dager!

Prosessen med utforming og forsendelse tar 14-24 virkedager .

Mer enn 50 stiler av plakatskinner og rammer

Stort utvalg av italienske kvalitetsrammer - et valg fra mer enn 50 forskjellige poster hengere. Velg en bilderamme som passer ditt bilde og interiør.

Fraktes trygt hjem til deg

Vi garanterer å levere din kunst trygt uten skade til ditt hjem.

Ordren er en bindende avtale – ordren er tilpasset til kunden – Ordren kan derfor ikke avbrytes.

Ferdige rammer

Ramme inn det selv! Velg blant våre ferdige rammer hvis du leter etter et rimeligere alternativ! Disse rammene er laget av pleksiglass materiale og har ferdig monterte metall hengere på baksiden.

Våre rammer har en tidløs stil!

Er du interessert i å pusse opp hjemmet, men redd for at kunstverket vil ikke matche? Våre rammer er tidløse - bare bytt ut det gamle kunstbildet med et nytt et, enklere blir det ikke!

Mange forskjellige farger og størrelser

Velg en perfekt størrelse på rammen som vil matche ditt kunstverk og en farge som vil passe inn i interiøret. Hvis du er usikker på hvilken farge eller materiale du skal velge, kan du kontakte oss ved å sende oss et bilde av interiøret ditt og bildet du ønsker å ramme, og vårt team av designere vil velge en passende ramme for deg!

Ingen produkt er funnet!

Empty Category

Plakathengere/Plakatskinner

Hvis du ikke er en fan av konvensjonelle rammer, så har vi løsningen for deg! Prøv våre plakathengere i plast. Denne kan du enkelt henge opp på veggen ved hjelp av noen strenger og en spiker på veggen. Våre plakathengere er tilgjengelige i svart og hvitt i ulike størrelser.

Powerstrips

Lyst til å henge en plakat rett på din vegg. Våre dobbeltsidige powerstrips holder plakaten på plass og vil ikke skade veggene.Decorate your life!

Siden 1999, har Europosters blitt en av de største selgere av postere, veggtapeter og veggkunst. Nå samarbeider vi med kunstnere, fotografer og grafiske designere fra hele Europa. I vårt utvalg finner du de vakreste velkjente malerier i tillegg til helt nye kunstverk fra moderne kunstnere. Vi trykker også gledelig dine egne bilder, og, etter ditt ønske, vil vi også ramme inn bildene dine i rammer av høy kvalitet. Vi elsker virkelig interiørdesign, likevel glemmer vi ikke nerder og musikkfans som vi hele tiden utvider vårt tilbud av postere, kopper, t-skjorter, samlefigurer og annde lisensierte produkter og gaver for.


© 1999 – 2020 Europosters. Alle rettigheter er reservert.

Nettsiden bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelse på vår nettside. Mer info Jeg er enig ×
Top