We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % på utvagte veggprodukter FÅ EN RABATTKODE

Innramming

Stil fremhever personligheten, akkurat som en ramme fremhever et bilde

Du kan enkelt forvandle et ordinært bilde til et unikt kunstverk ved hjelp av den riktige rammen. Interiøret vil plutselig forlate et feilfritt inntrykk. Velg fra vårt brede utvalg av vakre rammer

Tilpasset innramming

Vi trykker, laminerer og rammer inn det valgte motivet etter dine ønsker. Rammen inneholder ikke glass. Den gjennomsiktige lamineringsfolien beskytter posteren mot yttre påvirkninger så du behøver ikke bekymre deg for noen skader på posteren. Samtidig, er laminering et mye mer holdbart materiale enn glass eller plexiglass, og det vil ikke sprekke. Takket være dette er denne typen innramming mye tryggere og - det er ingen flekker på det.

Matt laminerings finish

Vår matt lamineringsfilm beskytter overflaten til kunstverket mot skader, fingeravtrykk og solstråling. Det eliminerer også noen uønskede refleksjoner.

Innrammet i løpet av 14 dager!

Prosessen med utforming og forsendelse tar 14-24 virkedager .

Mer enn 50 stiler av plakatskinner og rammer

Stort utvalg av italienske kvalitetsrammer - et valg fra mer enn 50 forskjellige poster hengere. Velg en bilderamme som passer ditt bilde og interiør.

Fraktes trygt hjem til deg

Vi garanterer å levere din kunst trygt uten skade til ditt hjem.

Ordren er en bindende avtale – ordren er tilpasset til kunden – Ordren kan derfor ikke avbrytes.

Ferdige rammer

Ramme inn det selv! Velg blant våre ferdige rammer hvis du leter etter et rimeligere alternativ! Disse rammene er laget av pleksiglass materiale og har ferdig monterte metall hengere på baksiden.

Våre rammer har en tidløs stil!

Er du interessert i å pusse opp hjemmet, men redd for at kunstverket vil ikke matche? Våre rammer er tidløse - bare bytt ut det gamle kunstbildet med et nytt et, enklere blir det ikke!

Mange forskjellige farger og størrelser

Velg en perfekt størrelse på rammen som vil matche ditt kunstverk og en farge som vil passe inn i interiøret. Hvis du er usikker på hvilken farge eller materiale du skal velge, kan du kontakte oss ved å sende oss et bilde av interiøret ditt og bildet du ønsker å ramme, og vårt team av designere vil velge en passende ramme for deg!

Plakathengere/Plakatskinner

Hvis du ikke er en fan av konvensjonelle rammer, så har vi løsningen for deg! Prøv våre plakathengere i plast. Denne kan du enkelt henge opp på veggen ved hjelp av noen strenger og en spiker på veggen. Våre plakathengere er tilgjengelige i svart og hvitt i ulike størrelser.EuropostersDecorate your life

Siden 1999, har Europosters vært en av toppselgerne av postere, veggkunsttrykk og lisensierte varer i den tjekkiske republikken og i hele Europa også. Vi tilbyr et enormt utvalg av fil, spill og sport postere i alle størrelser i tillegg til et bredt utvalg av originale gaver for ekte fans av Star Wars, Harry Potter, tegneserier og fra hele Warner Bros. familien. Vi vet at kopper og krus, figurer, puslespill og klær er de beste gavene for alle, uansett alder eller interesse. Men hvis du er opptatt av interiørdesign, så er du på rett plass også! Hver dag trykker vi veggtapeter, illustrasjoner, fotografier og kunst reproduksjoner og sender de til mer enn 25 land for å glede våre kunder.


© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheter er reservert.

Top