We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPPDAG de beste tilbudene for denne uken: KUNSTTRYKK rabatt 20 % ×

Sam Toft

08. 08. 2019

Sam Toft er en populær engelsk maler som er berømt for hennes særegne malerstil. Kunstneren bringer lett humor, bruker like karakterer og komplementerer alt med masse farger i sine malerier. Hele verden forelsket seg i denne stilen. Maleriene passer for representasjons steder så vel som for hjemmet ditt. Vi har forberedt et par stykker for deg. Hele kolleksjonen finner du i vegg kunst seksjonen.

 

INSPIRASJON

Sam Toft har gått en lang vei før hun ble en respektert malerinne. I livet, har hun jobbet med mye forskjellig inntil hun en dag bestemte seg for å forandre livet sitt, og etter studiene reiste hun til Liverpool. Der tok hun kunst og malerkurs. Det imponerte henne så mye at hun startet sin egen karriere som kunstmaler. Som hun selv sier, jeg fant endelig meg selv den gangen.

 

KOLLEKSJON MED FARGER

Hun lager maleriene sine i noen få originaler. Hun inspireres av sine egne erfaringer, og gir de et nytt liv med masser av farger. Sam Toft bryr seg om hver eneste detalj i veggkunsten, signerer de og sender de selv avgårde. I vår kolleksjon av veggkunst finner du hennes flotte reproduksjoner så du kan ha hjemme hos deg i løpet av få dager.

 

 

SAM TOFT

Katka

Social Media and Email Specialist, known as a big fan of superhero movies, especially Avengers, Deadpool and Batman.

www.instagram.com/kat_y_manaKONTAKT

© 1999 – 2019 Europosters

Alle rettigheter er reservert

Ring: +420 777 33 44 55

Email: info@europosters.eu

Mer kontaktinformasjon

Decorate your life!

Hos Europosters, vi har vært på markedet siden 1999, har vi blitt en av de store selgerne av postere, tapeter, bilder, reproduksjoner av malerier og forskjellige andre varer. Vi vokser oss større og større år etter år, og vi forsøker å tilpasse vårt tilbud til dine preferanser. Vi kan trykke posterne dine, ramme inn bilder, eller vi kan inspirere deg med bloggen vår, hvor du finner mange nyheter fra filmer, TV serier og helt nye ideer for interiør design.

Kom og besøk vår nettside og finn akkurat det som har vært savnet i ditt hjem.

 

© 1999 – 2020, Europosters Alle rettigheter reservert

E-mail: info@europosters.eu

Ring: +420 777 33 44 55

Mandag - Fredag
7:00 - 15:00

 

Nettsiden bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelse på vår nettside. Mer info Jeg er enig ×
Top