We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Oppdag de beste tilbudene for denne uken: TEGNESERIER rabatt -10 % ×

Vi hører ofte at Assassin´s Creed Valhalla er det beste spillet gjennom tidene.

09. 12. 2020

Vi har sett frem til Valhalla i lang tid: interessen for spillet har økt takket være Ubisoft´s markedsføring som ikke lot utålmodige spillere glemme, så vel som 2019 skandalen i hvor Ubisoft introduserte det mye kritiserte Ghost Recon: Breakpoint til publikum noe som viste at endring av strategi og behov for å følge mer med på utviklingen av hvert nytt spill er nødvendig.

I henhold til økende meninger og anmeldelser på internett og sosiale medier, har Valhalla´s utvikling virkelig hatt suksess: selv om de fleste spillere fortsatt føler ånden til klassiske Assassin´s Creed Valhalla, er det ikke lenger det samme som Assassin´s Creed Origin eller Assassin´s Creed Odyssey – det kreative teamet besluttet å modifisere den eksisterende versjonen og legge til nye funksjoner i det: til tross for at dette er et typisk Ubisoft spill på visse måter, hvor du mest vil fokusere på å gradvis avdekke kartet med hovedhistoriens oppgaver men også (veldig satt pris på) sideoppgaver, spillet er i økende grad sammenlignet med det populære Skyrim og også The Witcher takket være dets øye for detaljer (som i RPG).

 

 

Valhalla begynner i Norge i år 873 og fokuserer på en av de mest interessante periodene av den tidlige europeiske middelalderen – viking invasjonen av de britiske øyer. I århundrer, influerte ville krigere betydelig historien til det fremtidige England og det kontinentale Europa. Nordmennene har til og med klart å reise til Nord-Amerika – og i den nye versjonen av Assassin´s Creed, er dette fakta også ganske betydelig.

I spillet føles det ikke som det er en hovedkarakter og klanen blir regnet som det viktigeste i plottet. Formelt, kan vi oppfatte Eivor som protagonisten (en brutal kriger hvis kjønn kan være begge deler på grunn av det nøytrale navnet, så det er ikke bestemt og kan velges), med en forutbestemt natur og verdenssyn, men han er ikke mer enn en del av en familie hvis eneste tiltak er å arbeide for klanen. Spillet begynner med historien om Eivor, introduksjonen og den etterfølgende flukten til Eivor og hans halvbror over til England. I løpet av spillet løser karakteren landsby-relaterte problemer det meste av tiden, utforsker kart, hjelper folk i nød og angriper andre landsbyer og kristne kirker, begge deler for å fullføre kartet og for å forbedre sin egen landsby – som allerede nevnt, er hovedmålet å berike klanen.

 

 

Gjennom spillet, vil du møte de kampstilene som allerede er kjent fra de tidligere delene av spillet og helt nye sideoppgaver mens du utforsker kartet, som å fange katter, finne slangeegg eller redde karakterer fra rotteangrep. Ifølge utviklerne, trenger vi små oppgaver litt for å distrahere og underholde oss selv mens vi spiller og gå vekk ifra den tunge hovedlinjen. Støttekarakterene er også godt utviklet i spillet, som gir valget om å se hovedlinjen eller å velge å gå interessante sideveier i spillet. Alt i alt, sier mange at de liker begge deler når de spiller uten å føle seg hastende mot noe som helst.

Til tross for den tilsynelatende kompaktheten, Valhalla fra Assassin´s Creed kan være et spill for mange hundre timer. Det vil kun ta deg ca. 60 timer å gå igjennom spillet etter hovedhistorie-oppgavene, men hvis du bestemmer deg for noen interessante sideoppgaver, kan dette sakte øke til det uendelige og hvis noen ser etter en slik opplevelse, kan dette bli en skikkelig nøtt for dem. Men selv de som kun er interessert i hovedhistorien finner det de ser etter: denne gangen vil det være mye enklere siden det ikke er noen streng link til nivået av skadegraden i spillet, så du kan helt og holdent fokusere på hovedoppgaven.

 

 

Til dere som ikke har kjøpt spillet ennå men som planlegger å tilbringe slutten av året i hyggelig selskap med vikinger og nyte engelsk middelalder atmosfære, tilbyr vi produkter fra den nye Assassin´s Creed Valhalla kolleksjonen som vil glede ikke bare fans av denne berømte serien men også alle gamere som vet å velge det beste.

 

Assassin´s Creed Valhalla kolleksjonen

 

Kristýna

" Streamer of all kind of games and big fan of fantasy and sci-fi movies. "  There is nothing better than a pleasant evening spent watching favorite movies or playing computer games and chatting with my viewers on stream.

www.instagram.com/europosters_merchDecorate your life!

Siden 1999, har Europosters blitt en av de største selgere av postere, veggtapeter og veggkunst. Nå samarbeider vi med kunstnere, fotografer og grafiske designere fra hele Europa. I vårt utvalg finner du de vakreste velkjente malerier i tillegg til helt nye kunstverk fra moderne kunstnere. Vi trykker også gledelig dine egne bilder, og, etter ditt ønske, vil vi også ramme inn bildene dine i rammer av høy kvalitet. Vi elsker virkelig interiørdesign, likevel glemmer vi ikke nerder og musikkfans som vi hele tiden utvider vårt tilbud av postere, kopper, t-skjorter, samlefigurer og annde lisensierte produkter og gaver for.


© 1999 – 2020 Europosters. Alle rettigheter er reservert.

Nettsiden bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelse på vår nettside. Mer info Jeg er enig ×
Top