We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPPDAG de beste tilbudene for denne uken: MUSIKK rabatt 15 % ×

Tips & triks: Hvordan føle seg bra mens man jobber hjemmefra

31. 03. 2020

Senere forskning sier at mennesker som jobber hjemmefra arbeider bedre i gjennomsnitt og opp til tre timer lenger enn de behøver. Kanskje det er fordi de er så fokusert på jobben at de glemmer tiden, eller ikke blir distrahert av å drikke kaffe og røyke med kollegaer. Eller kanskje det er fordi de føler seg bra hjemme og at det inspirerer dem til å jobbe bedre! Likevel, om du har problemer med hjemmekontoret ditt, så kan det hjelpe å justere omgivelsene og vanene dine litt. Her er noen tips & triks om hvordan du kan gjøre det! Sjefen din vil sikkert belønne deg, og ikke bare med et smil! 🙂

 

 

Start med deg selv

I teorien, høres det flott ut å jobbe hjemmefra – du kan stå opp når du vil, du behøver ikke vaske håret hver dag, og du trenger ikke tenke på hvordan du ser ut på arbeidsplassen. I tillegg, kan du trene eller slappe av en stund med dine favoritt tv-serier. Men faktisk, så kan denne roligere modusen begynne å ta livet av deg etter hvert.
For å gjøre arbeidet ditt hjemmefra effektivt og føle deg bra, følg disse trinnene:

  • Stå alltid opp på samme tid (det gjør ingenting om du står opp litt senere enn du normalt gjør, siden du har mer tid når du ikke skal reise noe sted)
  • Kle deg fint, gre håret ditt og ta på litt sminke hvis du er kvinne og føler deg uvel uten. Det er ikke nødvendig å kle seg i et trangt antrekk, men joggedress og stor t-skjorte vil ikke hjelpe mye på psyken din. Spar det til helgen! Når du tar vare på deg selv, vil du føle deg bedre og du blir ikke sjokkert om sjefen eller en kollega overrasker deg med en videosamtale J
  • Slapp av litt før du begynner å jobbe – lek litt med kjæledyret eller barnet ditt, le litt med partneren din, ta litt yoga eller ha en helge-lik frokost. Du starter ikke normalt å jobbe rett ut av senga! Hjernen din trenger litt rolig tid for å våkne.
  • Velg en komfortabel arbeidsplass – ikke alle er heldige nok til å ha et kontor hjemme, men for et komfortabelt hjemmekontor behøver du bare et lite hjørne for deg selv. Hvis du ikke engang har et skikkelig skrivebord må du ta til takke med spisebordet, selv om det ikke er perfekt. Vi anbefaler i alle fall at du ikke blir i sengen eller på sofaen hele dagen.
  • Bestem arbeidstiden – en av grunnene til at folk jobber mer hjemme er fordi de ikke har satt klare regler. Hvis du står opp om morgenen og setter deg rett ved pc-en, kan det hende at du ikke våkner opp fra arbeidstransen før på kvelden, sulten, blek og helt kjørt fra å sitte hele dagen. Og det er ikke sunt!
  • Ta pauser – I disse Corona virus tider, har ikke alle sjansen til å gå ut å spasere en tur, men om du i det minste har en terrasse eller en balkong, få litt frisk luft omtrent annen hver time. Hvis det ikke er mulig å gå ut, åpne et vindu og strekk deg selv for et øyeblikk. Hvis du er redd for å miste tiden, sett opp en timer på pc-en. Dette lar deg måle opp 8 timer jobb og ikke et minutt mer!
  • Ikke tillat deg selv å se på nyhetene – I en tid hvor nyhetene informerer oss om hendelser hvert 5. minutt, er det noen ganger vanskelig å fokusere på noe annet. Men for din mentale helse og arbeidsprestasjons skyld, er det bedre om du kun ser på nyhetene en gang om dagen. Å vite til enhver tid hvor mange som har dødd av Corona viruset vil ikke hjelpe deg. Det er helt motsatt!

 

 

Hvordan lage et trivelig arbeidsmiljø hjemme

Uheldigvis har ikke alle en stor leilighet eller et hus hvor man kan jobbe i stille omgivelser. Hvis du har barn, forsøk å forklare hvor dem hvor viktig det er å la deg få fokusere på arbeidet noen timer og la de få noen oppgaver å gjøre – de har sikkert noe skolearbeid å gjøre! Hvis de er eldre kan de forberede lunsj, rydde… holde husarbeidet i gang. Det vil holde dem opptatt noen timer og de lærer å være mer ansvarsfulle! Hvis du bor alene, sørg for å holde hjemmet ditt ryddig jevnlig. Ryddige omgivelser er inspirerende og sunt! Når du vasker og rydder, sørg for å vaske tastaturet til pc-en og mobilskjermen også. Vet du hvor mange bakterier og virus som samler seg der hver dag?
Her er noen enkle tips for å ha komfortable hjemme omgivelser:

  • Hold skrivebordet rent. Det er ikke noe som er verre enn at skrivebordet er fylt opp med papir, kaffekopper, sjokoladepapir osv! Begynn hver dag med å rydde bordet og sett frem en mugge med vann og et glass. Så slipper du gå på kjøkkenet hvert 5. minutt fordi du er tørst. (Å drikke regelmessig er veldig viktig! Visste du at hvis du drikker vann så skyller du Corona viruset fra munnen og ned i magen, hvor det blir drept av magesyren?)
  • Sett på behagelig musikk – Hvis du ikke liker at det er helt stille, nyt å jobbe mens du lytter til musikken du liker. Likevel, vi anbefaler noe rolig, metall kan forstyrre deg for mye 🙂
  • Dekorer veggene – Hvis du fortsatt har tomme vegger der du jobber, eller du ikke lenger liker det du har der, er det på tide å endre det. Motivasjons postere med morsomme tekster eller sitat fra berømte personligheter vil inspirere deg. Hvis du foretrekker fin kunst, kan både det lure smilet til Mona Lisa eller den abstrakte kunsten til Wassily Kandinsky få deg til å arbeide. For inspirasjon, besøk vår kolleksjon av kunst for kontoret ditt.

 

 

Hvilke bilder passer inn på hjemmekontoret ditt?

Bruk alltid noe du liker når du dekorerer leiligheten din. Kanskje du bare trenger litt hjelp med hva og hvordan du kan kombinere, men dekorer absolutt ikke hjemmet ditt med noe kun fordi det er vanlig at andre har det i sitt hjem. Men hvis du virkelig trenger litt inspirasjon og råd, så prøv å velge dekorasjoner som har en beroligende effekt på deg. For eksempel, bilder av sjøen, strender, skog eller fjell er flott – naturen vil helt sikkert ha en positiv effekt på deg! En stor hit for moderne hjem er også grafikk fra den kunstneriske duoen Finlay & Noa, som er enkle og har flott design. Noen også veldig motiverende! Vi kan også anbefale deg illustratørene Lena Ker og Martina Pavlova eller fotografier av den franske fotografen Philippe Hugonnard. Hans reise kolleksjoner vil garantert inspirere deg (i det minste vil du vite hvor du vil dra på ferie igjen). Og hvis du har for tomme hvite vegger hjemme og vil ha litt glade farger, besøk kolleksjonen til den moderne kunstneren Peter Graham.
Vi ønsker deg massevis av suksess med arbeidet hjemmefra og håper du vil nyte din nye arbeidsrutine! Tro oss, du vil ikke engang ønske å dra tilbake til kontoret ditt! 🙂

 

BLI INSPIRERT I VÅR HJEMMEKONTOR KOLLEKSJON

Evka

Movie and serial fan, especially sci-fi and fantasy, who is still waiting for a letter from Hogwarts. She loves chocolate, warmth and Playstation.KONTAKT

© 1999 – 2019 Europosters

Alle rettigheter er reservert

Ring: +420 777 33 44 55

Email: info@europosters.eu

Mer kontaktinformasjon

Decorate your life!

Siden 1999, har Europosters blitt en av de største selgere av postere, veggtapeter og veggkunst. Nå samarbeider vi med kunstnere, fotografer og grafiske designere fra hele Europa. I vårt utvalg finner du de vakreste velkjente malerier i tillegg til helt nye kunstverk fra moderne kunstnere. Vi trykker også gledelig dine egne bilder, og, etter ditt ønske, vil vi også ramme inn bildene dine i rammer av høy kvalitet. Vi elsker virkelig interiørdesign, likevel glemmer vi ikke nerder og musikkfans som vi hele tiden utvider vårt tilbud av postere, kopper, t-skjorter, samlefigurer og annde lisensierte produkter og gaver for.


© 1999 – 2020 Europosters. Alle rettigheter er reservert.

Nettsiden bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelse på vår nettside. Mer info Jeg er enig ×
Top