We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPPDAG de beste tilbudene for denne uken: FILMPLAKATER rabatt 25 % ×

Simpel Design – Skjønnhet i det enkle

25. 03. 2020

Hvis du ikke liker fargerike tropiske mønstre eller romantiske blomster, og skandinavisk minimalisme er for strengt for deg, så er det på tide å oppdage skjønnheten i det enkle sammen med oss. Glem klassiske malerier – digital design og fotografier er på vei til scenen! Vi har forberedt litt inspirasjon og noen instruksjoner for deg, om hvordan man går frem for å dekorere i «Simpel Design» stil…

 

 

Enkelt er ikke det samme som kjedelig

Når du sier at noen er enkle, sier du nesten at de er dumme. Vel, Simple Design er en smart løsning for leiligheten! Perfekt tilpasset til det hvite og til diskre nyanser av pastellfarger, men også til den gode gamle gråfargen, som, selv om det kanskje virker slik ved første øyekast, absolutt ikke er depressiv eller kjedelig. Simple design er hovedsakelig en kombinasjon av forskjellige farger og motiv. Vi kombinerer minimalistiske postere fra moderne digitale kunstnere med kunstneriske svarthvit fotografier. Vi anbefaler virkelig at du utforsker kreasjonene til den kunstneriske duoen Finlay & Noa, hvis design ikke bare tok oss, men også den tsjekkiske influenseren Baruxx, som laget sitt eget utvalg av våre postere for oss. For å bli inspirert av henne, sjekk ut You go girl kolleksjonen!

 

 

Tekster

Noen tekster vil absolutt passe inn i ditt moderne interiør – det er opp til deg om du velger sitater som gir deg motivasjon og selvtillit, eller gledelige «utrop» som får deg til å smile hver gang du titter på veggen din. Vi har også sitater fra klassiske forfattere som Jane Austen og Ernst Hemmingway eller den filosofiske visdommen til Confucius. Hvis du er en som reiser mye, eller om geografi var et av favorittfagene dine på skolen og du vet at 51⁰N. og 0.1⁰dd. er koordinatene til London (eller du ønsker å vite det), kan du dekorere veggene dine med originale postere med interessante steder eller store byers personligheter. Eller, om du foretrekker kart, så anbefaler vi de av Hubert Roguski!

 

 

Klassisk Black & White

Sort og hvitt er veldig elegante farger, og når du kombinerer de i sammen, får du et veldig smakfullt, moderne og chic utseende! Sjekk ut vår black & white kolleksjon og velg blant våre sorthvitt kunstfotografier med naturlige sorthvite dyr som sebraer, så vel som blomster og arkitektur. Filmindustri ikoner som Marilyn Monroe og Audrey Hepburn vil også passe inn i interiøret ditt.

 

Det er mote!

Du har kanskje lagt merke til at Simple Design ikke er så langt fra minimalisme. Så hva gjør disse stilene annerledes? Mens minimalisme tar «lite er mer» uttrykket bokstavelig – det vil si, enkle motiv plassert på veggene og bare ett eller to stykker, i Simple Design har vi kombinert flere bilder på selv en vegg. Det er ikke uvanlig å se hele veggen dekket med kunsttrykk i forskjellige størrelser! Så hvis du har problemer med å velge bare ett tema eller ett bilde av gangen, er denne stilen perfekt for deg. Forresten, så er moteillustrasjoner veldig trendy! Forsøk å kombinere noen bilder av Martina Pavlova eller Lena Ker!

 

FINN INSPIRASJON I VÅR SIMPLE DESIGN KOLLEKSJON

Evka

Movie and serial fan, especially sci-fi and fantasy, who is still waiting for a letter from Hogwarts. She loves chocolate, warmth and Playstation.KONTAKT

© 1999 – 2019 Europosters

Alle rettigheter er reservert

Ring: +420 777 33 44 55

Email: info@europosters.eu

Mer kontaktinformasjon

Decorate your life!

Hos Europosters, vi har vært på markedet siden 1999, har vi blitt en av de store selgerne av postere, tapeter, bilder, reproduksjoner av malerier og forskjellige andre varer. Vi vokser oss større og større år etter år, og vi forsøker å tilpasse vårt tilbud til dine preferanser. Vi kan trykke posterne dine, ramme inn bilder, eller vi kan inspirere deg med bloggen vår, hvor du finner mange nyheter fra filmer, TV serier og helt nye ideer for interiør design.

Kom og besøk vår nettside og finn akkurat det som har vært savnet i ditt hjem.

 

© 1999 – 2020, Europosters Alle rettigheter reservert

E-mail: info@europosters.eu

Ring: +420 777 33 44 55

Mandag - Fredag
7:00 - 15:00

 

Nettsiden bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelse på vår nettside. Mer info Jeg er enig ×
Top