We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPPDAG de beste tilbudene for denne uken: FILMPLAKATER rabatt 25 % ×

Shabby Chic: Velkommen til våren!

18. 03. 2020

Våren er på vei og snart vil engene være dekket av blomster. Likevel, det er ingen grunn til å vente på at naturen skal våkne, Shabby Chic lar deg ha en vårlig atmosfære hjemme året rundt! Vi vil veilede deg i hvordan du gjør dette, men først vil vi introdusere deg til denne romantiske stilen.

Hva er Shabby Chic?

Shabby Chic, en stil som er populær over hele verden, ble laget av designer Rachel Ashwell, som oppfant stien på 80-tallet. Hun var inspirert av gammel engelsk stil, som hun kombinerte med fransk Provence og italiensk Toscana. Denne stilen er litt jentete, som navnet antyder, men det betyr ikke at herremenn må unngå den. Som sagt, så hadde ikke herremenn fra den engelske landsbygda noe imot blomster! Denne stilen er enkelt og greit for romantiske sjeler. Dens hovedelementer er lyse farger, mest hvitt, krem og lyse pastell nyanser. Men viktigest av alt – Blomster! Blomster kan bli funnet i malerier, vegger og vaser. Sist men ikke minst, den har litt av slitte møbler som vil gi hjemmet den rette landsbygda atmosfæren, så hvis du bor i byen og liker den urbane stilen, er det nok best å overlate denne stilen til hytta. Shabby Chic handler om en indre tilpasning til en landlig livsstil harmonisert med naturen! Uten litt slitte patinerte møbler kan du ikke trylle frem denne landlige følelsen hjemme!

 

Tips for ditt Shabby Chic hjem

Det har blitt sagt at om du ønsker å innrede hjemmet ditt i denne stilen, så må du helt og holdent omgjøre det for at det skal passe inn. Vegger, møbler, tilbehør – alt skulle bli koselig tilpasset lyse farger. Uansett, vi forstår at det ikke alltid er mulig å begynne fra begynnelsen, så vi vil vise deg at Shabby Chic kan bli en del av hjemmet ditt uten slitte stoler og et stort landlig kjøkken! Så vi vil hovedsakelig fokusere på farger:

  • Den viktigeste fargen er hvit – hjemmet skinner vakkert og blomstermotivene passer godt inn. Hvis du synes hvitt er for sterilt, prøv kremfarget eller lys rosa. Uansett vil vi her, råde kvinner til å forsikre seg om at partneren deres vil føle seg vel i det «jentete» interiøret.
  • Bruk tapetTapet er et flott tillegg på veggene dine. Bruk små blomster eller mønstre inspirert av naturen. For eksempel, dette mønsteret ser veldig bra ut hjemme! Men polka prikker eller firkanter passer bra inn også.
  • Bilder – Det viktigeste motivet i Shabby Chic er blomster som du kan ha hjemme som et klassisk stilisert liv (som disse fra August Renoir), men også i en mer moderne digital design. Men om du synes du allerede har nok blomster, prøv moderne motiv som makroner eller vakre mote illustrasjoner.
  • Tilbehør – i tillegg til levende blomster, skaff interiør tilbehør i tre eller messing. Små statuetter, gamle klokker – det er ikke så viktig hva det er, men det er viktig at dekorasjonene har en historie. Tilbehør er veldig viktig for denne stilen, så ikke vær redd for å spandere litt på dem. Fyll bare hyllene pent med «bruksgjenstander» for moro!

Tekstiler – blomstermønstre også på lintøy, sengetøy, duker og kjøkkenhåndklær. Ikke glem putene heller! Shabby Chic handler om det koselige, så ikke tro at 4 puter, istedenfor to, er for mye eller ikke.

 

Er det ikke for mye? Absolutt ikke!

Shabby Chic er praktisk talt det motsatte av rektangulær minimalisme, hvor alt er funksjonelt, perfekt koordinert og alltid i små mengder. Denne stilen handler simpelthen ikke om beskjedenhet og spør ikke om du behøver noe eller om det har en oppgave i interiøret. Hvis du liker det, ta det med hjem! Dette er mottoet du må følge. Bli inspirert i vår spesielle kolleksjon og start med å velge ut de fineste maleriene og motivene til ditt interiør!

BLI INSPIRERT I VÅR SHABBY CHIC KOLLEKSJON

 

 

Evka

Movie and serial fan, especially sci-fi and fantasy, who is still waiting for a letter from Hogwarts. She loves chocolate, warmth and Playstation.KONTAKT

© 1999 – 2019 Europosters

Alle rettigheter er reservert

Ring: +420 777 33 44 55

Email: info@europosters.eu

Mer kontaktinformasjon

Decorate your life!

Hos Europosters, vi har vært på markedet siden 1999, har vi blitt en av de store selgerne av postere, tapeter, bilder, reproduksjoner av malerier og forskjellige andre varer. Vi vokser oss større og større år etter år, og vi forsøker å tilpasse vårt tilbud til dine preferanser. Vi kan trykke posterne dine, ramme inn bilder, eller vi kan inspirere deg med bloggen vår, hvor du finner mange nyheter fra filmer, TV serier og helt nye ideer for interiør design.

Kom og besøk vår nettside og finn akkurat det som har vært savnet i ditt hjem.

 

© 1999 – 2020, Europosters Alle rettigheter reservert

E-mail: info@europosters.eu

Ring: +420 777 33 44 55

Mandag - Fredag
7:00 - 15:00

 

Nettsiden bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelse på vår nettside. Mer info Jeg er enig ×
Top