We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPPDAG de beste tilbudene for denne uken: KRUS rabatt -15% ×

Motiver (deg selv) på kontoret med nydelige dekorasjoner!

17. 06. 2020

Perioden med hjemmekontor er sakte på vei tilbake og det er på tide å dra tilbake til kontorene. Menå gå tilbake på jobben er ikke lett, fordi folk føler seg så bra med å jobbe hjemmefra! Vi ønsker å gi noen råd om hvordan man gjør overgangen fra stuer og kjøkken tilbake til kontoret for folk så trivelig som mulig…

#Som hjemme

Leie å innrede kontorer er ikke billig, så vi er ofte fornøyd med ikke så koselige omgivelser. Og det er en skam, fordi hvordan arbeidsmiljøet ser ut har stor innvirkning på de ansatte. Husk hvordan huset eller leiligheten din så ut får du hadde innredet den! Plagde ikke de tomme hvite veggene deg litt? Vi er sikre på at når du hadde malt de i en fin farge og fått hengt opp noen bilder i din smak, så følte du deg virkelig hjemme. Og slik innredning hjemme eller på kontoret behøver ikke koste millioner! Men kanskje det vil bringe deg noen… ☺️ 

#Spør folk hva de liker

Når du bestemmer deg for å glede dine ansatte eller kollegaer med noen nye dekorasjoner, husk nå endelig å spørre dem hva de liker. Før dere alle returnerer til kontoret, legg ut noen forlag på chatten deres. Har du ikke tid til å se etter noe? Ikke noe problem! Vi har gjort det for deg! Vi har valgt ut de fineste og mest passende postere og bilder som teamet ditt vil like. Så det eneste du må gjøre er å bestemme hvilken vegg du vil henge de opp på og hvilke rammer du vil ha!

 

 

 

SJEKK UT KONTOR KOLLEKSJONEN

 

 

Hvis du ikke vil bruke for mye tid på avstemmingen – tid er penger, følg disse tipsene når du innreder:

  • Mindre er mer – Det er ikke bare for budsjettet ditt det er bedre at du ikke gjør fr mye med massevis av farger og bilder. Spesielt hvis kontoret er litt mindre med mange skap.
  • Velg trivelige farger – Svart-hvite bilder er elegante, men vær forsiktig så du ikke har hele interiøret bare i disse fargene. Det kan være deprimerende for dine ansatte. Prøv å velge noe i en pastell nyanse – lys gul, grønn, blå eller krem setter folk i godt humør!
  • Motivasjon – Føler du at de ansatte mangler motivasjon? Hjelp dem med motivasjonsdekorasjoner! Du vil finne de beste og mest motiverende av de i denne kolleksjonen.
  • Tema – Har du et reisebyrå? Motiver dine ansatte (og kunder) med dekorasjoner fra fantastiske reisebilder fra hele verden! (Vi kan også trykke de du tok selv!) Hengir du deg selv til mote? Da vil disse moteillustrasjonene passe inn. Vi tilbyr produkter for nesten alle typer
    forretninger! (Og hvis vi tilfeldigvis mangler for din, ikke nøl med å kontakte oss – vi vil gledelig gi deg noen råd og sette sammen en spesial kolleksjon.)

#Hyggelig miljø for avslapning

Noen bedrifter gir sine ansatte muligheten til å gå til bedriftens treningsrom i pausene, andre haren slapp-av sone med playstation. Uansett, begge er kostbare og krever plass. Likevel, det er bra å tilby de ansatte at sted å slappe av. Selv om du mener folk er kontoret først og fremst for å jobbe, husk at et menneske ikke er en maskin og etter noen timer sittende foran datamaskinen blir de trøtte og mister evnen til å tenke klart. (Og du trenger kanskje deres kreative idéer!) Dine ansatte vil bli mye mer effektive om du setter av i det minste et lite hjørne hvor man kan slappe av et øyeblikk med en kaffe og en hyggelig prat med en kollega. Hva skulle være der?

  • Sitteplasser – Kontorstoler er ofte komfortable, men ikke tilpasset avslapning. Ha i det minste en liten sofa eller kanskje en sånn sittesekk på kontoret.
  • Naturlig lys – Hvis kontorene dine tillater det, lag “avslapningssonen” på et lysere sted. Når du sender en kollega til et sted uten vinduer, kan det hende de sovner når de slapper av.
  • Puslespill – Hvis du ønsker at de ansatte skal trene hjernen selv i en pause, ha noen puslespill der. Den aktiviteten er avslappende for de, og i tillegg, hjelper med å sette i gang tankeprosessen. Vi anbefaler å bruke berømte malerier eller byer. De vil holde dem opptatt en stund.
  • Forfriskninger – En sulten hjerne finner okke på så mye. Om du ikke ønsker at de ansatte skal løpe avgårde til nærmeste snackbar hele tiden, ha alltid en bolle fersk frukt på kontoret. Ikke glem noe å drikke heller! ☺️ 

Om du bestemmer deg for en skikkelig oppfriskning eller kun vil kjøpe noen nye bilder, er vi sikre på at de ansatte vil sette pris på innsatsen din. Vi har hatt en vanskelig tid med coronavirus, men det betyr ikke at vi fortsatt må leve i frykt og med dårlig humør. Hvis du kan, ikke stress de ansatte, mengi dem isteden styrke og motivasjon ved å vise dem hvor mye du bryr deg om dem og hvordan de hardet. Du vil oppdage at glade ansatte jobber over snittet uten frykt!

 

 

 

FINN INSPIRASJON I KONTOR KOLLEKSJONEN

 

 

 

Lenka

Yoga and nature lover who loves exploring new places and eating spicy food! You will also most probably meet Lenka somewhere in the nature doing handstands.Decorate your life!

Siden 1999, har Europosters blitt en av de største selgere av postere, veggtapeter og veggkunst. Nå samarbeider vi med kunstnere, fotografer og grafiske designere fra hele Europa. I vårt utvalg finner du de vakreste velkjente malerier i tillegg til helt nye kunstverk fra moderne kunstnere. Vi trykker også gledelig dine egne bilder, og, etter ditt ønske, vil vi også ramme inn bildene dine i rammer av høy kvalitet. Vi elsker virkelig interiørdesign, likevel glemmer vi ikke nerder og musikkfans som vi hele tiden utvider vårt tilbud av postere, kopper, t-skjorter, samlefigurer og annde lisensierte produkter og gaver for.


© 1999 – 2020 Europosters. Alle rettigheter er reservert.

Nettsiden bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelse på vår nettside. Mer info Jeg er enig ×
Top