We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPPDAG de beste tilbudene for denne uken: PUSLESPILL rabatt - 10 % ×

Maurits Bausenhart: Når du møter en løve, følg «Hakuna Matata» regelen!

09. 09. 2020

Maurits Bausenhart er en veldig talentfull fotograf vi har oppdaget ved en «tilfeldighet». Han har tatt fotografering «mer seriøst» siden han var 16 år. Selv om fotografering e en av hans største lidenskaper, er det ikke den eneste. I en av våre første samtaler sa han at han ikke er en veldig interessant person siden han har hele livet foran seg, men intervjuet hans viser at han tar feil. Les videre om du ønsker å vite «historien bak fasaden» til denne vidunderlige tyske fotografen!

 

NÅR KATTEN KOM UT AV SEKKEN

Det er vanskelig å si, når Maurits oppdaget at han hadde et øye for fotografering, men han husker det eksakte bildet han ikke fikk annet en veldig positive tilbakemeldinger for fra familie og venner. «Det er litt som en klisje vet jeg, men det var et fotografi av katten min. Etter det bildet, er jeg den offisielle familiefotografen!», svarte han mens han lo da jeg spurte ham om bildet som gjorde at han oppdaget at fotografering var hans store lidenskap. Når man ser på bildene hans, kan man tenke seg at Mauri sikter mot å bli en profesjonell fotograf som Peter Mckinnon eller Benjamin Ortega som han beundrer, men det er ikke tilfellet. «I er for øyeblikket en e-handel lærling, det er min andre «kjærlighet» i tillegg til å reise som jeg liker veldig godt.» Og reising var vårt hovedtema når vi møttes for en prat.

 

DENNE TIDEN FOR AFRIKA

Hva er det vakreste stedet du har besøkt så langt?

Maurits: Jeg kan si Kina, Afrika og jeg hadde en kjempefin tid i New York. Uheldigvis har jeg ikke bilder derifra.

La oss snakke om turen til Afrika siden det er temaet for de fleste av fotografiene dine vi har i vårt utvalg. Hvordan er det å stå ansikt til ansikt med ville dyr?

Maurits: Å stå ansikt til ansikt med så store dyr med så majestetisk aura, var noe helt spesielt. Bare å se dem, hva de gjør og hvordan de oppfører seg i deres «normale» habitat, etterlot meg uten ord. Fordi, ofte blir elefanter, løver og geparder vist frem som disse ville og farlige dyrene. Men så lenge du ikke truer dem eller forstyrrer dem, er de roligere enn de fleste mennesker jeg kjenner (ler) Og for eksempel, en gang kom en løve bort til bilen vår og bare la seg ned i skyggen av bilen. Du ser ikke noe slikt hver dag.

Vel, til syvende og sist er de bare store katter… Var du redd når løven kom?

Maurits: Nei, ikke egentlig. Fordi guiden vår var en av de beste guider vi kunne ha fått, og han fortalt oss kort og greit: «Hakuna Matata. Så lenge du ikke prøver å kjele med ham vil alt være okay.» Og med disse retningslinjene forsøkte jeg heller ikke, og tok bare noen fotografier av ham. Og alt gikk bra.

DEN HELE KINESISKE OPPLEVELSEN

Har du noen morsomme erfaringer fra dine reiser som du gjerne deler?

Maurits: I Shanghai, var det et ganske artig øyeblikk når jeg stod mellom 2 heiser i hotellet vårt og mellom de 2 heisene, var den en liten stand med sand i. Og jeg lurte i flere dager på hva det kunne være. Og på vår siste dag stod en kinesisk mann ved siden av meg og plutselig bare spydde han i den. Først, ble jeg ganske sjokkert, men jeg tror at i Tyskland og Europa er noe slikt ganske uvanlig. Men, det virker som det er ganske vanlig over der. I det minste i Shanghai.

Det var interessant! Når du er på reise, prøver du all mulig forskjellig mat de har? Kinesisk og afrikansk mat er veldig forskjellig fra vår…

Maurits: Absolutt! Jeg prøver å få smakt så mye som mulig i matveien på min bucket list. For eksempel, kylling føtter.

Ugh.. Hvordan er de?

Maurits: Veldig gode. Prøv de om du kan (ler). Men edderkopper og levende skorpioner er fortsatt litt for mye for meg… I Afrika kan jeg ikke huske noe som var for vilt for meg. Jeg spiste all den lokale maten deres og jeg må si at den er mer enn deilig. Stor anbefaling for afrikansk og kinesisk mat!

Jeg tror ikke jeg er så modig… Hva er dine neste reiseplaner? Jeg mener, etter at Corona virus pandemien er over…

Maurits: Fordi disse store destinasjonene kun var mulig på grunn av mine foreldre vil jeg tone det ned litt i år. (ler) Fra nå av, vil det meste av reisingen bli betalt fra min lomme så jeg tror indre Tyskland er veldig interessant også, og noen europeiske land er fortsatt på min bucket list. Som Paris og Lisboa.

Hva med Praha?

Maurits: Ja, Praha er også veldig vakker og verdt å reise til. Praha er også på lista mi! Vi får se hvilket land eller by som tiltrekker meg først og mest.

 

Hva er ditt livs drøm?

Maurits: Når det gjelder mitt eget liv ønsker jeg bare å være lykkelig, og å angre på så lite som mulig. For du har bare dette livet. Høres teit ut, men det er sant. Og å gjøre det meste ut av det og være lykkelig med det du har og har oppnådd er den beste måten.
Men en stor drøm for meg fortsatt, er å eie en gammel Porsche. Når jeg kan få meg en av de, vil jeg bli mer enn lykkelig!

Jeg ønsker deg lykke til med det! Er det noe du har lyst å si, noe «motiverende» for leserne kanskje?

Maurits: Jeg vil bare si at jeg virkelig tror at det ikke er noen begrensning for noe som helst. Så, hvis noe er mulig, gjør alt du kan for å nå målene dine.

Pic5

Å snakke med Maurits var en fin opplevelse. Han er «bare en vanlig gutt» ved første øyekast, men når du snakker litt lenger med ham, merker du at denne unge mannen har mye å tilby. Når jeg spurte om han var en Canon eller Nikon fyr, overrasket han meg et ganske uforventet svar «Med kameraer er det som med biler. Du kan kjøre hvilken som helst av de, men bare noen «føles rett». Jeg tar bilder med min Lumix og jeg er fornøyd» Glad og fornøyd, det er de adjektivene som passer ham best, og, vi kan bruke de til å beskrive dyrene han portretterte på sin reise til Afrika.
Vi inviterer deg til å oppdage hele den nye kolleksjonen av fotografier fra reisene til Maurits Bausenhart – En ung talentfull fotograf vi er stolte av å introdusere for deg!

 

GÅ TIL MAURITS BAUSENHART KOLLEKSJONEN

Katka

Social Media and Email Specialist, known as a big fan of superhero movies, especially Avengers, Deadpool and Batman.

www.instagram.com/kat_y_manaDecorate your life!

Siden 1999, har Europosters blitt en av de største selgere av postere, veggtapeter og veggkunst. Nå samarbeider vi med kunstnere, fotografer og grafiske designere fra hele Europa. I vårt utvalg finner du de vakreste velkjente malerier i tillegg til helt nye kunstverk fra moderne kunstnere. Vi trykker også gledelig dine egne bilder, og, etter ditt ønske, vil vi også ramme inn bildene dine i rammer av høy kvalitet. Vi elsker virkelig interiørdesign, likevel glemmer vi ikke nerder og musikkfans som vi hele tiden utvider vårt tilbud av postere, kopper, t-skjorter, samlefigurer og annde lisensierte produkter og gaver for.


© 1999 – 2020 Europosters. Alle rettigheter er reservert.

Nettsiden bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelse på vår nettside. Mer info Jeg er enig ×
Top