We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPPDAG de beste tilbudene for denne uken: KUNSTTRYKK rabatt 20 % ×

Hvordan velge veggtapet

23. 09. 2019

Når Pat og Mat bestemte seg for å tapetsere, så huset deres ut som verdens undergang. Du behøver ikke bekymre deg for at det skal gå slik for deg med våre fototapeter! De er lagd med kvalitets materialer, så det er ingen risiko for at du ødelegger de når du setter de opp. Oppdag verdenen av foto tapeter med oss!

HVORFOR TAPET?

Tapet gir interiøret ditt ekte originalitet og en moderne karakter. Det er som en stor poster som klebes direkte på en vegg eller en dør. Uansett behøver du ikke bekymre deg for at tapeten skal ødelegge veggen. Når du ikke vil ha den lenger, kan den lett og skånsomt fjernes. Siden vi har et virkelig stort utvalg av temaer, kan du virkelig dekorere hvert eneste rom. Barnerom, soverom, stuer og også badet, uansett om du har en 1-roms eller et palass. Du kan velge flere størrelser.

 

FLEECE- ELLER PAPIRTAPET?

 

Du husker kanskje at du før en gang hadde papirtapeter som revnet og ble flekkete. De papirtapetene vi tilbyr er lagd i høykvalitets- og varig papir så de vil ikke skuffe deg. Men, om du har litt Picasso hjemme kanskje du vil velge tapet i fleece. Fleece fototapeter er den nye generasjonen tapeter som tåler alt. De har en vaskbar overflate og er veldig enkle å legge på veggen. Så om du er nybegynner med fototapeter er fleecetapet det beste valget.

 

 

STORT UTVALG

 
Fordi kundetilfredshet er det viktigeste for oss, anstrenger vi oss ekstra for å gjøre vårt utvalg av fototapeter så stort og variert som mulig. Du kan velge blant motiv fra byer, natur, dyr, filmer eller abstrakte design. Og det er heller ikke alt! Fototapeter kan også fås i 3D! Men ta det helt med ro, du blir ikke surrete i hodet av de.
 
 

ENKLE Å MONTERE

 
Alle tapeter kommer med lim og monteringsanvisning. Det eneste du trenger er en kniv, en kost og mest av alt lysten til å gjøre det. Men en ting – om du har en grov ruglete murvegg, tenk deg om før du kjøper tapeten. Den settes kun lett opp på en glatt ren overflate. Om du har gipsplater på veggene, anbefaler vi at de er malt eller grunnet først. Gipsplater er veldig absorberende. Om alt ellers er ok, pakk opp fototapeten din, sjekk at du har alle delene som skal passe sammen, og så er det bare å markere med en blyant hvor du vil ha de og begynne å montere de sammen. Hjemmet ditt vil få et nytt originalt utseende som ikke vil kjede deg!
 
 
 

 

FOTOTAPETER

Katka

Social Media and Email Specialist, known as a big fan of superhero movies, especially Avengers, Deadpool and Batman.

www.instagram.com/kat_y_manaKONTAKT

© 1999 – 2019 Europosters

Alle rettigheter er reservert

Ring: +420 777 33 44 55

Email: info@europosters.eu

Mer kontaktinformasjon

Decorate your life!

Hos Europosters, vi har vært på markedet siden 1999, har vi blitt en av de store selgerne av postere, tapeter, bilder, reproduksjoner av malerier og forskjellige andre varer. Vi vokser oss større og større år etter år, og vi forsøker å tilpasse vårt tilbud til dine preferanser. Vi kan trykke posterne dine, ramme inn bilder, eller vi kan inspirere deg med bloggen vår, hvor du finner mange nyheter fra filmer, TV serier og helt nye ideer for interiør design.

Kom og besøk vår nettside og finn akkurat det som har vært savnet i ditt hjem.

 

© 1999 – 2020, Europosters Alle rettigheter reservert

E-mail: info@europosters.eu

Ring: +420 777 33 44 55

Mandag - Fredag
7:00 - 15:00

 

Nettsiden bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelse på vår nettside. Mer info Jeg er enig ×
Top