We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPPDAG de beste tilbudene for denne uken: FOTOTAPETER rabatt 20 % ×

2020 er de kvinnelige superhelters år. Harley Quinn, Black Widow og Wonder Woman kommer på kino!

16. 01. 2020

Tidene da kvinner bare ble oppfattet som vakre utfyllende karakterer eller forførende kriminelle i en komplisert historie om en mann – som redder verden fra både reelle og metaforiske monstre – er over for lenge siden. Nok om hjelpeløse prinsesser som venter på å bli reddet, eller intelligente, sterke, men ikke så viktige, kvinnelige medlemmer av superhelt teamene! Etter Captain Marwel, kommer flere kvinner til kinolerretene. Og det vil bli en skikkelig tur! Allerede i februar får vi se filmen Birds of Prey med den frigjorte Harley Quinn i hovedrollen, i april kommer Black Widow og i juni vil kvinnenes sirkel avslutte med oppfølgeren til Wonder Woman. Vi har samlet inn interessante opplysninger til deg om disse ikoniske kvinnene fra DC og Marwel.

 

Psykiateren Harleen Frances Quinzel – velkjent som kriminell mesterhjerne og den gale kjæresten til Jokeren. Fansen satte pris på henne i Suicide Squad filmen, hvor hun er del av en super kriminell gruppe som slåss på de godes side – mot – til og med enda verre bastarder en de selv er. Men takket være innsatsen til Margot Robbie, fikk karakteren så mye interesse fra fans at de begynte å vurdere en solo film i DC (Som Jokern hadde sist år). Men slik gikk det ikke til slutt, siden skuespilleren selv ønsket at karakteren hennes skulle være en del av noe større igjen. Idéen var å inkludere Harley til superhelt gruppen Birds of Prey, en av de beste, men ikke så velkjent «superteam» i DC universet. Hele original tittelen til filmen er Birds of Prey: The Fantabulous Emancipation of one Harley Quinn, og lover et fantastisk fargerikt show.

 

 

Birds of Prey Harley Quinn

 1. Filmen Birds f Prey var ment å ha premiere på St. Valentine`s day, Men de flyttet deadline en uke tidligere siden premieren til Bond 25 var lagt til samme dag. Men etter en stund flyttet filmskaperne den datoen også. 😊
 2. Filmen er en R-rangert film, noe som betyr at vi kan se frem til ganske mye vold. Margot Robbie kom selv opp med idéen om å gjøre filmen råere enn Suicide Squad slik at filmen ikke skulle bli sett på som «jentete».
 3. Birds of Prey`s medlemmer inkluderer Black Canary, The Huntress og detektiv Renee Montoya. De vil slå seg sammen mot Roman Sionis a.k.a Black Mask og Victor Zsasz.
 4. Harley Quinn har et utradisjonelt kjæledyr i filmen. Det er en hyene.
 5. Regissøren Cathy Yan er den første asiatiske regissøren som regisserer en superhelt film.

 

 

Black Widow

Selv om vi har sett Natasha Romanoff dø i den seneste Avengers filmen, er ikke hennes historie over ennå. Vi kommer til å gå tilbake til perioden mellom Captain America: Civil War og Avengers: infinity War. Denne filmen om en heltinne er også regissert av en kvinne – hun er Cate Shortland. Etter 10 år med å se filmer hvor Natasha dukker opp som en komplementerende karakter, finner vi endelig ut hva som hendte med henne mens hun var i Russland og gjennomgikk sin assassin trening. Etter hendelsene i the Ciwil War har ikke Natasha noe sted å gå, så hun returnerer tilbake til fortiden sin. Møter tidligere kollega – assassin Yelena og den russiske versjonen av Captain America – Red Guardian. (Hun var gift med ham, i alle fall i tegneseriene). Ettersom enhver superhelt film trenger en skikkelig skurk, får vi nyte tilstedeværelsen av Taskmaster, som vi allerede kjenner som fienden til Captain, Deadpool eller Ant-Man. Og ettersom alle elsker Iron Man 3000, får vi antagelig se litt cameo. Men vi vil vite helt sikkert etter premieren. 😊

 

 

MORSOMME FAKTA OM Black Widow

 1. Klengenavnet Black Widow tilhører ikke bare Natasha Romanoff, som heter Natalia Alianovna Romanovna egentlig. Det er et varemerke for farlig vakre russiske assassins.
 2. Ikke bare er hovedpersonen til denne heltinnen veldig tiltrekkende. Tegneserie Natasha har et forhold til Red Guardian, Hawkeye, Bucky, Daredevil og til og med Iron Man. 😊 Men i filmene er hun assosiert med Hawkeye og, overraskende for tegneseriefans, med Hulken.
 3. På samme måte som med Steve Rogers a.k.a. Captain America, ble Natasha også «forbedret» med et serum under sin læretid, som gjør henne sterkere, friskere og tidløs. Hun opplevde også 2. verdenskrig siden er ble født i 1928.

 

 

Wonder Woman

Wonder Woman tar oss med til 1984 i sin 2. film, som, for å nevne det, er året hvor den første DC filmen med en kvinnelig superhelt kom ut, Supergirl. Patty Jenkins satt enda en gang i regissør stolen. Hva vil filmen handle om? Selv om det på slutten av den første filmen så ut som at Diana`s kjære, piloten Steve Trevor var død, er han tydeligvis ikke det (siden han er med i traileren), så kjærlighetshistorien vil fortsette. Men selvfølgelig, det dukker opp to farlige fiender i historien også – Cheetah og Lord Maxwell.

 

 

MORSOMME FAKTA OM WONDER WOMAN

 1. The Wonder Woman tegneseriene ble forbudt i 1942 fordi hovedkarakteren ikke hadde på seg nok klær.
 2. Wonder Woman var den første filmen på 12 år etter Elektra filmen – med en kvinnelig helt i hovedrollen.
 3. Denne filmen ble ikke tillatt vist i Libanon fordi stjernen i filmen, skuespiller Gal Galdot, er fra Israel som Libanon har en krigskonflikt med.
 4. Historien i den første filmen er fra 1. verdenskrig, men i tegneseriene møtes Diana og Trevor i 2. verdenskrig.

 

 

Uansett, med Birds of Prey, Black Widow og Wonder Woman 1984, er tegneserie dosen I 2020 definitivt ikke over. Marwel, vil introdusere det nye «Avengers» teamet The Eternals, så kommer The New Mutants og Venom 2 vil også fortsette. DC har forberedt en ny vampyr karakter med navn Morbius spilt av Jared Leto. Hvis du ikke kan vente på dine favoritt helter og heltinner, besøk vår varekolleksjon. 😊

 

BESØK TEGNESERIE KOLLEKSJONEN

Dušan

Former gamer and a recovering World of Warcraft/Overwatch addict, fan of dark movie characters and historical TV shows.KONTAKT

© 1999 – 2019 Europosters

Alle rettigheter er reservert

Ring: +420 777 33 44 55

Email: info@europosters.eu

Mer kontaktinformasjon

Decorate your life!

Hos Europosters, vi har vært på markedet siden 1999, har vi blitt en av de store selgerne av postere, tapeter, bilder, reproduksjoner av malerier og forskjellige andre varer. Vi vokser oss større og større år etter år, og vi forsøker å tilpasse vårt tilbud til dine preferanser. Vi kan trykke posterne dine, ramme inn bilder, eller vi kan inspirere deg med bloggen vår, hvor du finner mange nyheter fra filmer, TV serier og helt nye ideer for interiør design.

Kom og besøk vår nettside og finn akkurat det som har vært savnet i ditt hjem.

 

© 1999 – 2020, Europosters Alle rettigheter reservert

E-mail: info@europosters.eu

Ring: +420 777 33 44 55

Mandag - Fredag
7:00 - 15:00

 

Nettsiden bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelse på vår nettside. Mer info Jeg er enig ×
Top